Saturday, 14 January 2012

My Everything


Assalammuaikum.jawab sekarang (!) tak jawab dosa,saya tau semua jawab..terima kasih,okay kita start cerita.saya nak cakap mula mula sekali internet saya laju sangat,saya nak update blog,kalau slow nanti tak boleh sangat nak update blog kan,saya rindu dekat someone,dia rapat sangat dengan saya,sejak kecil lagi.nak tau tak nama dia?nama dia YUSHALINAS BINTI KAHAR,dia adalah makcik saya,dia anak terakhir dalam keluarga ibu saya,ahhh! lantak laa.tak payah tau dia ank keberapa,nak cakap jugak rindu dia yang jauh sangat dekat sana nun,di KEDAH DARUL AMAN.sungguh aman beliau disana kan.hahahaha.dari kecik kteorg rapat,beli baju sama sama kan,jalan sama sama,main sama sama,semua sama sama.memang rapat sangat sangat sangat sangat.tipulah kalau cakap tak pernah gaduhkan.mestilah pernah,even benda tak masuk akal pon boleh gaduhkan.tapi dia baik,cantik dah cakap sekali je,tak boleh lebih lebih nanti dai perasan plak hahahahaha *bergolek* ingat lagi masa dulu kecik kecik dia jahat sangat jahat,suka main tarik rambut orang.dan tipulah saya baik kan.saya pon jahat jugak,kteorg pernah cubit budak kecik sampai dia menangis,lepas tu buat muka tak bersalah.sorry adik ye,kakak dah tak ingat muka adik laa.hehe.tak sangka la dari kecik sampai besar kita rapat.orang selalu cakap muka kteorg sama,org cakap kembar?hehe kterg cakap a'ah je,padahal...tak pon.
*nampak tak baju kteorg sama?haha comel tak? *angguk* saya yang gedik sandar dekat ayah saya tu,yang berdiri tegak mcm nak nyanyi lagu negaraku la ucu saya

*tengok dari kecik memang suka main bukan bukan..-dari kiri: yusri(lelaki),yushalinas(ucu),fahmi(adik),natasha(saya)
-itu saja nak kongsi,assalammualaikum,bye bye :D 



Friday, 13 January 2012

Ayah

Selamat Hari jadi ayah >.< semoga panjang umur dimurahkan rezeki.sekarang dah tak pernah nak celebrate birthday dengan ayah.yela semua sibuk kan.kita jauh.okay pengakuan saya tak pernah bagi ayah hadiahkan.insyaalah ayah.bila saya dah besar nanti,saya dah kaya saya belikan ayah hadiah.sekarang nak belikan pon tak mampu lagi.tak tau ayah minat apa,karang belikan tak berkenan pulak kan.ayah walaupun kita selalu tak sefahaman,selalu bergaduh,saya mengaku saya kuat merajuk dengan ayah,saya degil sangatkan,tapi tak bermakna saya tak sayang ayah,saya mestilah sayang ayah saya,rindu ayah saya kan :) saya teringat ayah pujuk saya cubit pipi saya,saya dengan tetiba je tersenyum *senyum* hahaha :D dulu ayah selalu belikan bear besar besar,sekarang dah besar tak nak belikan pon,mungkin adik adik dah ramaikan,saya pon dah besar takkan nak belikan kot.terima kasih ayah pernah jaga saya,besarkan saya,gembirakan saya.saya tak tau macam mana nak balas budi baik ayah.insyaallah dengan kerjayaan saya akan bagi dekat ayah :) percaya saya ye ayah !
*Okay yang budak kecil comel tu saya,apa perasan?lantak laa nak cakap apa pon.yang agak handsome tu ayah saya,tapi time tu kurus lagi,sebab muda lagi.sekarang dah tua kurang la kurus dia (BUNCIT) hahaha
*saya wish ayah dekat FB tapi ayah tak baca kot :(
Yusuf tu kawan saya,thanks kawan.Yuze tu aunty rapat saya,Liz kahar tu ibu saya :)
Okay that all,assalammualaikum