Friday, 13 January 2012

Ayah

Selamat Hari jadi ayah >.< semoga panjang umur dimurahkan rezeki.sekarang dah tak pernah nak celebrate birthday dengan ayah.yela semua sibuk kan.kita jauh.okay pengakuan saya tak pernah bagi ayah hadiahkan.insyaalah ayah.bila saya dah besar nanti,saya dah kaya saya belikan ayah hadiah.sekarang nak belikan pon tak mampu lagi.tak tau ayah minat apa,karang belikan tak berkenan pulak kan.ayah walaupun kita selalu tak sefahaman,selalu bergaduh,saya mengaku saya kuat merajuk dengan ayah,saya degil sangatkan,tapi tak bermakna saya tak sayang ayah,saya mestilah sayang ayah saya,rindu ayah saya kan :) saya teringat ayah pujuk saya cubit pipi saya,saya dengan tetiba je tersenyum *senyum* hahaha :D dulu ayah selalu belikan bear besar besar,sekarang dah besar tak nak belikan pon,mungkin adik adik dah ramaikan,saya pon dah besar takkan nak belikan kot.terima kasih ayah pernah jaga saya,besarkan saya,gembirakan saya.saya tak tau macam mana nak balas budi baik ayah.insyaallah dengan kerjayaan saya akan bagi dekat ayah :) percaya saya ye ayah !
*Okay yang budak kecil comel tu saya,apa perasan?lantak laa nak cakap apa pon.yang agak handsome tu ayah saya,tapi time tu kurus lagi,sebab muda lagi.sekarang dah tua kurang la kurus dia (BUNCIT) hahaha
*saya wish ayah dekat FB tapi ayah tak baca kot :(
Yusuf tu kawan saya,thanks kawan.Yuze tu aunty rapat saya,Liz kahar tu ibu saya :)
Okay that all,assalammualaikum


No comments:

Post a Comment